Ungdom

Vi har en aktiv ungdomsafdeling på omkring 50 spillere i alderen 7 til 15 år.

Fokus i ungdomsafdelingen ligger i at skabe et godt socialt miljø, hvor alle føler sig velkomne. Vi til stræber at træning således er sjov for alle. Vores dygtige trænere tilrettelægger træningen således at både nybegyndere og øvede udfordres.

I løbet af sæsonen er der mulighed for at deltage i stævner.

Træningstider

Mandag 16.30-17.30:
4-6 klasse: Grundlæggende badminton træning, krydret med leg og sjov. Alle kan være med, både begyndere og øvede. Der både trænes og leges, og vi ligger meget vægt på at vi socialt har det godt.
Sæson-start: 19/8
Træner: Dennis Krag Rasmussen


Mandag 17.30-19.00:
7-9 klasse: Grundlæggende badminton træning, krydret med leg og sjov. Alle kan være med, både begyndere og øvede. Der både trænes og leges, og vi ligger meget vægt på at vi socialt har det godt.
Sæson-start: 19/8
Træner: Dennis Krag Rasmussen


Onsdag 17.00-18.30:
Teknik træning for dem som gerne vil give den en ekstra skalle og lære noget mere. Der vil være fokus på øvelser og kamp træning.
Sæson-start: 21/8
Træner: Dennis Krag Rasmussen

Familie-Badminton

Lørdag 10.00-12.00:
Familie-badminton er et tilbud til børn der har lyst til at spille med mor, far eller en bedsteforældre.
Tilbuddet kører hver 2. lørdag i lige uger til jul. Vi håber med dette tiltag at kunne give yngre børn mulighed for at spille badminton. Der er mulighed for at låne bolde og ketcher.
I bestemmer selv, hvornår I vil spille i tidsrummet. Hvis der er mange i hallen, spiller I på skift. Tag hensyn til hinanden, så ingen venter i urimeligt lang tid.
Sæson-start: 24/8
Hold-ansvarlig: Jesper Kristensen